dinsdag 14 januari 2020

GP Ten Boer bijna vol

Komende zaterdag hopen we veel jeugdschakers te mogen verwelkomen in Ten Boer. Het toernooi wordt gesponsord door vijf organisaties:
Bob Tweewielershop
 
Door de sponsoring kunnen we iedereen na afloop een herinnering geven. Daarnaast verloten we onder de groepswinnaars en de goede oplossers van het toernooiprobleem twee spellen Castle Garden en is een derde spel als aanmoedigingsprijs ter beschikking gesteld.
het podium uit 2019
Afgelopen jaar werd Daan Noordenbos toernooiwinnaar. Dit jaar doet Daan weer mee en kan hij voor de derde keer de wisselbeker winnen. In dat geval zal de beker definitief in Daan's bezit komen. O.a. Tammo Aden, Léon Niemijer en Arjan de Vries gaan proberen Daan van de derde titel af te houden.
 
Andere toernooiwinnaars waren:
2019 Daan Noordenbos
2018 Daan Noordenbos
2016 Lemée Reuver en Jonas Hilwerda
2015 Daan Noordenbos
2014 Robin Bruins
2013 Madita Mönster
2012 Daniël Apol
2011 Sander Taams
2010 Melchior Hillenkamp
Madita Mönster, Duitse winnares in 2013
Vanwege de grootte van het gebouw kunnen we niet meer dan 94 jeugdschakers ontvangen. Momenteel hebben we 91 inschrijvingen ontvangen. Na de 94ste inschrijving kun je nog wel op de reservelijst worden gezet. Voor de reservelijst hebben we een telefoonnummer nodig waarop we je uiterlijk tot zaterdag 11 uur kunnen bellen. Als er jeugdschakers zijn die zich afmelden, gaan we de jeugd op de reservelijst benaderen. Daarom het verzoek om bij ziekte of overmacht tijdig aan te geven dat je niet komt. 

het Buurhoes

Voor opname op de reservelijst kun je een mail sturen naar het mailadres van de voorzitter van SC Ten Boer.
Tot zaterdag! De zaal gaat rond 12.45 open.

Geen opmerkingen: