zondag 5 augustus 2018

ONJK 2018

Iedereen is gearriveerd op Mooi Delden om morgen te beginnen aan het ONJK. Alleen Ernst arriveert pas morgen. Ernst is onze nieuwe aanwinst voor de E-categorie. Verder de vaste groep: Jan, Jonas, Daan, Femke, Gerbrich, Lindert, Rowin en Marthijn. Vandaag hebben we in de hitte van de dag de tenten opgezet, het zwembad bezocht, gekeken of de Albert Heijn nog op dezelfde plek staat en Dirkjan heeft voor de héle groep de barbecue bediend.
Kamp JSN
Tijdens dit feest van herkenning spelen natuurlijk drie zaken:
- Kunnen Jan, Jonas, Daan of Femke dit jaar een titel in de wacht slepen?
- Wat is de ijsjesscore? Met 20 partijen op een volle dag, zou dat iets boven de 50% moeten zijn.
- Waar gaan we dit jaar de organisatie mee op de kast krijgen? Drie jaar geleden was het lopen tussen de borden (walkgate, mag sinds twee jaar niet meer), twee jaar geleden was het pizza achter het bord eten (pizzagate, mag sinds vorig jaar niet meer) en vorig jaar ging het om flessen water in de speelzaal meenemen (watergate, ben benieuwd of ze dit maandag en dinsdag gaan verbieden bij 35 graden).
Vanavond is in elk geval door het eerste talententeam van JSN druk voorbereid. Jan, Femke, Daan, Gerbrich en Jonas hebben tot in de diepe nacht zitten bughousen.
Binnenkort meer over onze belevenissen.
Overigens doen er meer noordelijke schakers mee: de familie Hofstra, Sven, Leandro, de jeugdschakers uit Meppel, de familie Waardenburg, enz
het onderkomen van de familie Hofstra

Geen opmerkingen: