donderdag 28 april 2016

Daan, Ilja, Mieke, Yrsa en Gerbrich op het NK (19)

Morgen begint het eerste van drie NK's, waar spelers van SC Ten Boer aan meedoen. Het betreft het NK C in Rotterdam.
Nosbo deelnemers aan het NK. Ilja ontbreekt
Op 1 maart wisten Daan, Ilja, Mieke, Yrsa en Gerbrich zich te plaatsen voor deze NK's. Alle vijf hebben zich de afgelopen zeer intensief voorbereid. Mieke en Yrsa in Ten Boer, terwijl Ilja, Daan en Gerbrich training kregen van Iozefina Paulet. We willen vooral Iozefina heel erg bedanken voor deze training die mogelijk is gemaakt door de Groninger Combinatie. Ilja en Gebrich hebben daarnaast ook nog een paar keer met Migchiel de Jong getraind.
 
Morgen begint het dus in Rotterdam. Ilja en Daan bijten de spits af. Ilja zal proberen zoveel moeglijk punten te halen. Daan is sterker dan zijn rating doet vermoeden, dus we zijn heel benieuwd hoe ver hij kan komen.
Ilja tijdens het PJK
Zondag begint Gerbrich aan haar NK Bm. Zij is als één van de laagsten geplaatst en hoopt vooral veel ervaring op te doen en plezier te hebben. Misschien mag ze meemaken dat Feline Waardenburg in haar categorie kampioen kan worden! Gerbrich speelt overigens net als Ilja en Daan in Rotterdam naast de Kuip. Toeschouwers uit Ten Boer zijn van harte welkom. Elke dag begint de ronde om 11 uur.
 
Donderdag beginnen Mieke aan hun NK Dm in Rijswijk. Voor beiden de tweede keer, dus ze weten wat ze kunnen verwachten. In drie dagen mogen ze proberen aansluiting te vinden bij de subtop. Misschien weten ze de live-borden te halen.
Onze deelnemers aan het PJK
Iedereen die geïnteresseerd is: komende vrijdag op de clubmiddag zal Jan proberen te laten zien waar je de site met live-partijen van het NK ABC kunt vinden.
 
Vanuit de Nosbo doet veel jeugd mee aan het NK. Voor het NK in Rotterdam zit het merendeel in Simonshaven op een park. De schakers van Ten Boer delen de huisjes met Martijn van Nimwegen en Daan de Vetten van de Paardensprong.

Geen opmerkingen: