maandag 22 juni 2015

De Nos-bus voor het NK D-teams

Gisteren zijn drie van onze jeugdspelers op zoek gegaan naar een bus om ons naar het NK D-teams te brengen. Samen met de Paardensprong en SC Haren gaan we met één Nosbo-bus naar Rosmalen om daar op 12 september, 3 oktober en 28 november mee te doen aan deze zware wedstrijden. Ook de bobo's van de Nosbo, spelersvaders en -moeders mogen, na sponsoring uiteraard, mee naar Rosmalen. Of nog iets verder naar Den Bosch om te winkelen terwijl de jeugd zich inspant.
Het werd een mooie tocht naar het Nationaal Bus Museum. Een aanrader. Wat een prachtig museum met heel veel bussen. Oude, nieuwe, jeugdherinneringsbussen van de FRAM of de DAM stonden in grote loodsen. Een gasgenerator uit de tweede wereldoorlog, een anti-vandalismebus en heel veel modelbussen.
 
Joppe, Rowin en Lindert keken hun ogen uit en zagen dat het goed was. In hangar 3 stonden vreselijk veel bussen en daar selecteerde het trio de juiste bus. Na rijp beraad werd de volgende bus gekozen
De Nosbo-bus en niet iets anders
 
Let u vooral niet op de naam voorop de bus, want de naam wordt de 'Nosbo-bus' en niet de 'Lopersprongbus' of iets dergelijks, hoor.
De schaaktafels
 
De selectie was vooral gebaseerd op de vier handige schaaktafels in de bus. Voor elk team één om zich voor te bereiden op de partijen en voor de analyse op de terugweg.
 
Voor de geïnteresseerden: het betreft de voormalige bus van de personeelsvereniging van Arriva.
 
Voor reserveringen en tarieven kunt u contact opnemen met Ronald van Nimwegen, Kees Romijn, Erwin Kok en Roelof Kroon.

Geen opmerkingen: