zondag 29 november 2015

Twee toernooien

Op de zondagen 15 en 22 november heeft een grote groep van onze jeugdspelers meegedaan aan het North Sea Chess toernooi en het jeugdtoernooi van Haren. De toernooien waren in twee grote groepen waarin Zwitsers wordt gespeeld. Er werd heel goed gespeeld, maar geen van onze spelers viel in de prijzen. Alleen Lidewij en Mieke gingen met een prijs naar huis. Mieke met een notatieboekje omdat ze de schaakpuzzel in Haren goed had opgelost en Lidewij met de aanmoedigingsprijs bij het North Sea Chess.
 
Op de site geen uitgebreid verslag, maar wel wat foto's. Vooral de foto's van Uithuizen zijn mooi, want hier heb je altijd de bijzonder leuke combinatie van fysieke en denksporten. Een echte badminton clinic maakte zelfs onderdeel van de middag. Onduidelijk is of alle kinderen alle partijen hebben gespeeld. Een drietal van onze jeugd lijkt namelijk onbewust en onwetend de fysieke sport voorkeur te hebben gegeven boven het spelen van de volgende partij. In elk geval hebben de mensen uit Usquert en omstreken er een geweldige happening van weten te maken.
 
Jovan zet mat. Op de achtergrond Anna-Mae en Mieke
Ook in Haren lukte het Kees om er een mooi toernooi van te maken. Lekkere schaakstukken tijdens de laatste ronde uit bakvormen uit de winkel van Jozias Hillenkamp.
 
Hieronder de resultaten.
 
North Sea Chess
Robin Bruins 2,5 uit 5
Lemée Reuver 2,5 uit 5
Anna-Mae Takang 5 uit 7
Rowin Breghuis 4 uit 7
Yrsa Reuver 3,5 uit 7
Jovan Abdulahad 3 uit 7
Joey Nolden 2,5 uit 7
Joël Greven 2,5 uit 7
Lidewij Nissen 0,5 uit 7
 
Haren
Robin Bruins 3 uit 5
Jarno Bruins 2 uit 5
Lindert Kroon 4,5 uit 7
Rowin Berghuis 4,5 uit 7
Mieke Nissen 4 uit 7
Anna-Mae Takang 3 uit 7
Hilde in de meest spannende partij van het toernooi
Hilde Mulder 2,5 uit 7
Jovan Abdulahad 2 uit 7

Geen opmerkingen: