zaterdag 8 augustus 2015

Ijsjesdag

Vandaag een superscore: 7 uit 9. Dat wordt een echte ijsjesdag.
 
De mooiste van de overwinningen waren voor 'The Bruins Brothers'. Jarno omdat het gisteren zo tegen zat, nu voerde hij zijn aanval wel nauwkeurig, won een dame en zette mat. En Robin omdat hij ondanks geweldig spel nog geen partij had kunnen winnen. Vandaag was het wel raak.
Robin haalt eindelijk zijn verdiende overwinning
 
Rowin haalde 1,5 uit 2 en Lindert 1 uit 2. Rowin heeft het met 6 uit 13 geweldig gedaan, Lindert volgt met 4,5 uit 13.
Rowin haalt 1,5 uit 2 en is topscorer van de dag
 
Gerbrich kon al gauw geen meisjeskampioen meer worden. Marlinde en Ting Ting wonnen, waardoor ze op WP altijd naast de prijs zou grijpen. Uiteindelijk werd Iris Schellemans meisjeskampioen door in het 5de uur van Onno Elgersma te winnen. Gerbrich moest in remise berusten. Ze kwam gelijk uit de opening en had geen kans het evenwicht te verstoren.
 
Daan en Ilja eindigen het toernooi wél met een overwinning. Ilja was duidelijk te sterk voor Tetske, terwijl Daan revanche voor Gerbrich nam op Levi Nies. 
Daan neemt namens SC Ten Boer revanche op Levi
In de C-groep eindigen daardoor Gerbrich op 5,5, Daan op 5, Ilja op 4 en Jarno op 2.
 
Robin tenslotte eindigt met 3 uit 9.
Chillen na het toernooi op de camping
 
Een geweldige dag voor SC Ten Boer. Roelof kan straks gaan trakteren.
Het verdiende ijsje. Rowin ontbreekt op deze foto
 
Het was een geweldige ervaring dit ONJK. We hadden een supergroep op de camping. De verantwoorde tentengroep bij de familie Kroon/de Goede en de tent met echt manneneten bij de familie Berghuis. Hier zagen we Lindert en Daan vaak rondlopen. De familie Bruins stond op het veldje bij schaakvereniging Voorschoten en zorgde voor informatie van hun voorbereiding. In elk geval werd daar ook tot laat in de avond 'weerwolven' gespeeld.
 
Gisteravond hebben we als een voorafsluiting met z'n allen gegeten bij het Pannenkoekenhuis.
Een leuke ervaring, vooral toen de Egyptische pannenkoeken met shoarmavlees werden binnengebracht. Het ijsbuffet paste er vaak al niet meer bij, gelukkig ontfermden andere groepsgenoten over de restjes.

Geen opmerkingen: