vrijdag 22 december 2017

De laatste clubmiddag in het Buurhoes

Vanmiddag is de laatste clubmiddag in het Buurhoes. Na vele jaren nemen we afscheid van een prachtige plek om schaakles te geven. Met weemoed en pijn in het hart. Kor en Nina hebben het jeugdschaak indertijd mogelijk gemaakt en de Evangelische Gemeente is een fantastische volgende beheerder gebleken. We hebben altijd alle vrijheid en medewerking van hen gehad. Toch hebben we besloten om per januari te verhuizen naar de Huifkar. Reden is vooral dat we meer aansluiting willen hebben met basisschool jeugd. We hebben nog maar 11 jeugdleden op de basisschool en voor een gezonde toekomst willen we hen opzoeken.
Het Buurhoes
We nemen niet zomaar afscheid van het Buurhoes. Op 13 januari gaan we dat doen met een groot afscheidstoernooi. Met een unieke prijs: een echter Lego Robot voor één van de groepswinnaars. Zie de folder van het toernooi.

OP 13 januari bieden we het Buurhoes een aandenken aan voor de jaren dat we zo fijn bij hen hebben doorgebracht. Bij toernooien hopen we weer in het Buurhoes een plek te kunnen vinden.
Vanmiddag dus het afscheid. Met de afsluiting van de najaarscompetitie voor groep 1 en voor groep 2 de Kerstschaakquiz en een ronde voor de competitie.
Hierbij de stand van de najaarscompetitie:
1. Tristan, Elisa 50
3. Jan 48
4. Isidora 42
5. Olaf, Giovanni 36
7 Feline 34
8. Ewout 30
9. Gijs 25
10. Haaie 23

Geen opmerkingen: