woensdag 29 mei 2019

Elisa op het NK (48)

De komende dagen, donderdag tot en met zaterdag, zal Elisa naar het NK D in Rijswijk gaan. Ze speelt drie partijen op een dag met een tempo van 55 minuten per person per partij plus 10 seconden per zet. Verslagen zullen op dit weblog volgen, maar je kunt ook gaan naar NK D in Rijswijk. Waarschijnlijk zullen de topborden ook live te volgen zijn, maar die link is nog niet aanwezig op de site. De eerste ronde op donderdag begint om 10.30. De ronden daarna beginnen 2 uur en 3 kwartier later.
Elisa kampioen bij de meisjes in de D-categorie
De hele schaakclub wenst haar heel veel succes. We hopen dat je veel leert, zodat je volgend jaar voor de top 5 kan gaan.
 

Tupperwarebingo

Zaterdag 11 mei hebben we een geweldige en onvergetelijke Sponsoractie gehad. De Tupperware Bingo zorgde voor een ongekend hoge opkomst. Erna, de vertegenwoordiger van Tupperware, had dit nog niet eerder zo meegemaakt.
Het bomvolle Dorpshuis
En ook Johan en Lieneke van het Dorpshuis waren zo enthousiast dat ze spontaan besloten de schaakclub te sponsoren. Door de sponsoring van de Makro konden alle aanwezige jeugdschakers (en dat waren er nogal wat) met een presentje naar huis. Vele schaakouders hebben nu, aan het eind van de bingo, een hele nieuwe voorraad Tupperwarespullen in huis.
Al met al heeft de actie voor €375 gezorgd om nieuwe shirts voor de club te kopen. Ronald en Paula gaan over een ontwerp nadenken. We hopen ze dit seizoen nog te kunnen bestellen zodat we ze bij het laatste toernooi in juni kunnen presenteren.
Speciale dank gaat uit naar Paula die de contacten met Erna, Dorpshuis en via de vader van Christian met de Makro regelde.
De jeugd met de sponsoring van de Makro
Wij willen iedereen heel erg bedanken voor jullie aanwezigheid of mentale ondersteuning. Er zijn zoveel mensen die zo veel goeds voor onze jeugd doen, dat de jeugdschakers en het bestuur elke keer weer geïnspireerd en gemotiveerd worden! Heel veel dank 

Geen opmerkingen: