zondag 11 november 2018

C-team wint eerste match bij JCC

Op de dag dat Ten Boer zich met Sint Maarten bezig hield, verraste ons C-team met een klinkende overwinning tegen Spijkenisse.
Spijkenisse - Ten Boer 1-3
Onze helden hoefde slechts één wedstrijd in het verre Rosmalen te spelen.
we gaan beginnen
Het werd een geweldige prestatie. Yrsa moet nog haar meerdere erkennen in haar tegenstander. Rowin trok de stand gelijk. Op het eerste bord speelde hij een heel goede partij. Rustig veroverde hij twee pionnen in de opening. Vervolgens wikkelde hij af naar een gewonnen eindspel.
Rowin zet mat
Ondertussen was de partij van Daniël alle kanten opgegaan. Van gewonnen naar verloren en tenslotte toen Daniël de toren van de tegenstander wist op te sluiten naar gewonnen. Hij speelde het rustig uit.
Daniël heeft net het spannende La1-c3+
gespeeld en wint later
Joël speelde héél geconcentreerd en rustig. Daardoor won hij een heel goede partij.
Joël is aan het mat zetten
Na de eerdere reglementaire overwinning in ronde 5 staat SC Ten Boer op de 19de plaats. Een goede prestatie voor het team dat qua rating laagst geplaatst is. Met nog twee ronden te gaan zitten er misschien 6 matchpunten in.
talententeam Jeugd Schaak Noord met links
Gerbrich en in het midden Daan

Onze huidige en voormalige clubkampioenen Daan en Gerbrich speelden op 10 november wel twee ronden. Zij spelen in het talententeam Jeugd Schaak Noord met Jonas, Jan en Femke. Er werd twee keer gewonnen omdat zowel Daan als Gerbrich beide partijen wonnen. Een erg goede prestatie van het team dat nu opeens 4de staat in de hoogste landelijke klasse.

Geen opmerkingen: