maandag 27 april 2015

Verslaggeving jeugd van SC Ten Boer

Vorige week ontvingen we van Albert een mail dat hij na 1 juli geen verslagen van het jeugdschaak meer zal publiceren op zijn weblog, de plek waar iedereen het schaken in Ten Boer en van de schaakclub Ten Boer kan volgen. De volwassenafdeling van de schaakclub dreigt te verdwijnen. Het is natuurlijk jammer als het volwassenschaak na 68 jaar uit Ten Boer verdwijnt. Dus als je zin hebt, ga vooral de komende dinsdagen naar de club en meld je aan als lid.
 
De jeugd van SC Ten Boer gaat in elk geval door na dit seizoen. We zijn blij dat we zo lang onze berichtgeving via Albert's weblog konden publiceren en dat veel jeugdleden, jeugdleiders en geïnteresseerden in onze jeugdclub ons hier konden vinden. Aan de bezoekersaantallen op Albert's weblog in de weekenden konden we altijd zien dat onze prestaties op toernooien goed gevolgd werden.
 
Rest ons een nieuw publicatiekanaal te zoeken. Voorlopig gebruiken we dit weblog alvast als proef voor de periode na 1 juli. Als iemand ideeën heeft voor de periode na 1 juli, geef ze dan aan ons door.
 
Albert, bedankt voor de jarenlange inspanning om over de jeugdleden te publiceren op je weblog. 

Geen opmerkingen: