vrijdag 21 februari 2014

Persoonlijke jeugdkampioenschappen

Komende vakantie houdt de NOSBO de persoonlijke jeugdkampioenschappen. Voor onze jeugdclub zijn er al een paar jeugdspelers die meedoen. 

Ilse speelt op zaterdag, maandag en dinsdag mee in de B-categorie. Dit zijn al heel serieuze partijen met anderhalf uur bedenktijd. Silke, de dochter van Erwin, lijkt ook een gooi te willen doen in deze categorie. 

Gerbrich speelt op maandag en dinsdag mee in de C-categorie. Ze hoopt natuurlijk om zich weer te plaatsen voor het NK. De tegenstand is dat jaar wel erg sterk. Zo is Feline al verder in haar schaakontwikkeling en zijn de jongens in deze categorie ook sterker. 

In de D-groep spelen nu nog twee schakers mee: Lemée en Lindert. Voor Lindert is het ervaring op doen voor volgende jaren. Lemée kan serieus meespelen om de 2 NK-plaatsen die de NOSBO heeft voor de dames in deze categorie. Grote concurrenten zijn Marlinde, trainingsgenoot Ilja en Machteld van Foreest. Joppe, zoon van Erwin, speelt ook mee in deze categorie. De D's spelen ook op maandag en dinsdag.

In de E-groep, die op zaterdag speelt, doet Mieke mee. Ze hoopt natuurlijk zich weer te plaatsen voor het NK, maar de concurrentie met Janneke en Machteld is wel heel wat sterker. Wel opmerkelijk: er zijn 4 plaatsen voor de jongens en 1 voor de dames.
 
In de FGH-categorie nog geen deelname vanuit Ten Boer. De categorie schaakt op maandag.
 
Aanmoedigingen van clubgenoten zijn natuurlijk welkom in de voorjaarsvakantie bij deze wedstrijden!

Geen opmerkingen: