zondag 20 oktober 2013

GP de Twee Kastelen in Buitenpost

Op 19 oktober hebben Gerbrich, Lindert, Remco, Martijn en Joey meegedaan aan de GP in Buitenpost. Bij de inschrijving bleek dat een aantal kinderen te hoog ingedeeld was en dit was ook zo voor Joey. Na overleg met Martijn, die graag in hogere poules wil schaken, hebben Martijn en Joey van plek geruild.
Joey speelde in groep H, nog wel wat te hoog, maar hij speelde met veel plezier. Hij heeft zelfs 1 partij gewonnen.

Martijn speelde in groep G, ook wat te hoog. Hij begon gelijk heel goed door te winnen. Hij schaakte vanmiddag heel goed en verloor maar 2 partijen. Bij het ingaan van de laatste partij ging hij voor de 2de of de 3de plek en moest dan ook winnen. Dat deed hij en tot zijn verbazing verloor de jongen die op 1 stond. Hierdoor waren er meerdere kinderen met 5 punten. Op onderling resultaat werd Martijn 1ste!
Lindert speelde in groep F en schaakte leuk mee.  Met 4,5 punten eindigde hij in de middenmoot.
Remco speelde in groep E. Ook hij deed het goed en eindigde ook in de middenmoot met 2,5 punten.
Gerbrich speelde in groep C en was vanmiddag erg geconcentreerd bezig. Ze ging zo in haar partijen op dat ze niet merkte dat het af en toe wel wat rumoerig in de zaal was. Bij het ingaan van de laatste partij was ze eigenlijk al zeker van de 1ste plek. Ze speelde voor de winst maar met de remise was ze ook tevreden. Met 5,5 punten de 1ste plek gehaald.
 Met 2 eerste prijzen gingen we heel tevreden weer terug naar huis, maar eerst nog wat foto's van het team:
Gerbrich en Martijn met de eerste prijzen

 
een geslaagde middag
 
 

Geen opmerkingen: