maandag 24 juni 2013

De bende van vier

Bij de afsluiting van het schaakseizoen is ook de bende van 4 gehuldigd. De bende van 4?
 
De bende van 4 bestaat uit de 4 Boerster schakers die op de GP SCEPU voor een unieke prestatie zorgden. In een poule van 7 wisten ze het voor elkaar te krijgen dat alle schakers met 3 punten eindigden. Dit zette SCEPU voor het blok. De kas van de club moest geplunderd worden, omdat alle, maar dan ook alle reserves op zijn gegaan aan het bestellen van 7 eerste prijzen en het vernietigen van een ongebruikte 2de en 3de prijs (waar kun je zoiets storten?).
In ieder geval: er is een foto gemaakt van de bende van onze 4 1ste prijs winnaars:
 
 
SCEPU zit dus wel met de spreekwoordelijke gebakken peren. Desgevraagd bevestigt voorzitter E.K uit U. aan ons weblog dat er een strafrechtelijk onderzoek gestart is naar het brein achter deze poging om zwart zaad te planten in de schaakwereld van Usquert. 'Én omstreken' voegt K. er aan toe. Van K. begrijp ik dat er in het schakerswereldje een foto in de omloop is waar de hoofdverdachte op moet staan. Om opsporing te vergemakkelijken plaats ik deze foto, die mij op oneigenlijke manier uit het politiedossier is verstrekt door K. uit U.
 
 
Indien u inlichtingen heeft kunt u die geheel anoniem doorgeven onder mailadres info@scepu.nl. 'Geheimhouding is gegarandeerd', verzekerd K. uit U., 'in deze tijden van economische crisis zou ik eerder willen spreken van een klokkenluider, dan een verklikker'.

Geen opmerkingen: